За връзка: 088 6 471 987 | office@agredo.bg

  • Facebook
  • Google+
Меню

За нас

АГРЕДО е компания с богат опит в съвременното земеделие. Нашата цел е да предоставим активни решения на българските земеделци. Изборът на подходящи семена е една от най-важните задачи пред всеки фермер. Tрезвият анализ на нашата индустрия през последните години показа, че успехът спохожда тези, които ограничават стреса и управляват процесите на производство. Ние работим активно в тези две посоки:

  • Предлагане на качествени семена.
  • Преодоляване на стреса и ограничаване влиянието на неблагоприятните фактори по време на вегетация с подкрепата на нашите партньори DAYMSA и KWS MOMONT.

DESARROLLO AGRI’COLA Y MINERO, S.A – DAYMSA е компания, посветена на разработването, производството и пускането на пазара на фитопротектори и специални продукти за селското стопанство.

DAYMSA започва своето производство и търговска дейност в Испания през 1979 с една много специфична мисия: да разработи неотдавна разкритите находища на Леонардит и да произвежда уникални продукти за земеделието: физиологични стимулатори, активатори на метаболизма, подобрители на добива, подобрители на почвата, защитни индуктори, микроелементи.

KWS MOMONT е част от KWS и е водеща в съвременната селекцията на растителни видове. Създадена през 1860 г. във Франция KWS MOMONT разполага с важни ресурси за посрещане на нуждите на пазара за семена с широк и ефективен набор от сортове и хибриди. Силно желани и търсени от земеделците са сортовете житни култури, хибридите маслодайна рапица, царевица, грах и др.

Добре дошли в АГРЕДО, началото на вашата промяна с активни решения!

Димитър Петков

Нашият екип

Димитър Петков

управител, Агредо ЕООД

Явор Параланов

Търговски директор

0884951610

Мирослав Петров

търговски представител Северна България

0889804397

Станко Станев

търговски представител Южна България

0889804396

Ирена Петкова

финанси и логистика

0886471987

Антон Пейчинов

Търговски сътрудник

0884091241

Станчо Станчев

Търговски представител Северна България

0894307978

Ние предлагаме