За връзка: 088 6 471 987 | office@agredo.bg

  • Facebook
  • Google+
Меню

Слънчоглед

РАЙСА МИКС: Стимулатор на кореновата система за повишена активност и висок капацитет на усвояване на хранителни вещества и вода. Дружно поникване, растенията са по-устойчиви на неблагоприятни климатични условия.

НАТУРАМИН ПЛЮС: Стимулиращ ефект върху растението по време на фазите на активен растеж и цъфтеж. Формулата му съдържа перфектен баланс между свободни аминокиселини и олигопептиди. Този продукт е обогатен с важни микроелементи.

ПЛЕНИФЛОР: съчетава извлек от водорасли с висока концентрация на цитокинини с Бор и Молибден. Стимулира физиологичните процеси на маслодайните култури по време на цъфтеж за получаване на по-високи добиви.

НАТУРАМИН-WSP: Стимулира растенията по време на активните фази на растеж и по-специално в ситуации, които могат да повлияят неблагоприятно на тяхното развитие, като например: коренова асфиксия, суша, градушка, фитотоксичност, причинени от пестициди и т.н. Особено подходящ при отглеждане на КлиърФилд технология.

НАТУРАМИН-CA/B: Подобрява силата на клетъчната стена и увеличава броя на семки в питата. Формулиран с аминокиселини, които повишават приемането и транспорта на калций и бор в растението.

СПРЕЙФИКС: е естествен прилепител за подобряване на ефикасността на листни торове и препарати за растителна защита.